

Aangekomen in Phakding is het in de tuin van de lodge een en al gezelligheid. Vanavond is er porter party: de laatste avond van de porters. En dat betekent drinken, dansen en eten. In een grote pan wordt op een vuur een soort curry gemaakt van tientallen kilo's 'biefmiet'. Wij mogen proeven, maar ik kijk wel goed naar wat ik opeet, want zij hakken de koe met vellen, botten en de rest aan stukken en gooien het in de pan. Als je niet uitkijkt heb je een stuk zeen dat je een uur later nog moet kauwen. Ik heb een paar goede stukjes en het is ontzettend lekker.
Op ons menu staat gebakken yak en dat is echt te gek. Het smaakt naar speklapjes die je bij de hutspot eet. Na het eten trek ik het echt niet meer en duik mijn slaapzak in, zo verkouden en ziekig ben ik. Ik mis dus de porter party. Maar het lawaai is zo enorm dat ik vanuit mijn bed nog urenlang kan meegenieten ;-(
No comments:
Post a Comment